Pin-Up Garage on nyt Jumalatarolo

Hei!

Rakkaat terveiset täältä Firenzestä! Uudet tuulet puhaltavat nyt elämässäni ja puhdistavat sitä sydämeni viitoittamaan suuntaan. Yksi tärkeä askel oli minulla tämä Italiaan muutto, josta on nyt kolme viikkoa aikaa. Seuraava tärkeä uudistus jonka teen, on oman työni selkeyttäminen.

Viime vuosina oma työni on muuttunut vaatekaupan pitämisestä naisten valmentamiseksi. Moni nainen kaipaa iloa ja inspiraatiota omalle naisellisuudelleen niin ajatusten kuin tyylinkin suhteen. Olen sitä tarjonnut jo monta vuotta Pin-Up Garage -nimen alla niin vaatteiden, stailauksen, erilaisten kurssien kuin valokuvaustenkin kautta.

Työni on kuitenkin syventynyt pelkästä pinnallisesta tyylistä aidosti naisten valmentamiseen ja kouluttamiseen naisellisuusasioissa. Siksi olen luonut Pin-Up Garagen rinnalle viime vuonna Jumalatarolo-konseptin, joka on laajempi kuin pelkästään pin-up tyyli. Se ammentaa naisellisestä tyylistä, mutta se menee paljon syvemmälle ja mahdollistaa löytämään oman tavan olla nainen.

Se työ, mitä nykyään teen, ei ole enää pelkästään pin-upia. Se on paljon laajempi kokonaisuus ja paljon enemmän. Siksi minusta tuntuu sydämessä oikealta keskittyä nyt toimimaan tällä yhdellä nimellä. Siksi Pin-Up Garage on nyt Jumalatarolo.

Pin-Up tyyli on edelleen iso osa työtäni, sillä olenhan erikoistunut nimenomaan vintage-tyyliin ja tehnyt sitä ammatikseni vuosikausia. Mutta tällä muutoksella tunnen saavani työlleni osuvamman otsikon.

Tämä sivusto tulee muuttumaan tammikuun aikana kokonaan Jumalatarolo-bränsin alle. Siinä on iso työ, joten älä hämmenny, jos nimet näkyvät muutosajan osittain päällekkäisinä. Tiedän, että lopputuloksesta tulee ihan jumalallisen hyvä.

Sivuilla voit jatkossa seurata elämääni täällä Firenzessä, saada inpiraatiota ja ideoita naisellisuudesta ja hyvästä olosta, lukea blogiani, katsoa kuvia ja videoita, osallistua verkkokursseille ja saada myös henkilökohtaista naisellisuusvalmennusta. Kursseilleni, stailattavakseni ja valokuvauksiini pääsee edelleen täällä Firenzessä.

Kiitos, että olet täällä ja tervetuloa seuraamaan Jumalatarolon sivuja!