Oraakkelikorttien maailma: kuinka teen tulkintoja korttien avulla

Maanantaisin minulla on ollut tapana pitää Jumalatarolo Goddess Club FB-ryhmässä Maaginen maanantai livelähetys klo 19. Maagisessa maanantaissa kerron viikon astraalienergoista tai puhun muusta tärkeästä energian kohotukseen ja manifestointiin liittyvästä aiheesta, sekä nostan jumalatarpakastani kolme korttia viestiksi tulevaan viikkoon. Nostan myös kaikille livenä paikalla olijoille oman korin viesiksi.

Maaginen maanantai -lähetykset ovat olleet todella suosittuja, ja olen ollut todella iloinen, kuinka moni oikein jo odottaa niitä. Vuoden alun ajan ne ovat olleet katkolla muuttoni vuoksi, mutta ne jatkuvat jälleen maaliskussa normaaliin tapaan nyt kun olen saanut muuttoenergian tasaantumaan ja pääsen taas normaaliin rytmiin kaikessa. Tämä siis tiedoksi, jos olet kaivannut lähetyksiä, pian taas aloitetaan ne! <3

Minulla on jo kauan ollut erityinen suhde kortteihin, ja ne ovat minulle luonnollinen työkalu omassa elämässäni. Aamurutiiniini kuuluu meditaation jälkeen nostaa itselleni kortti viestiksi tulevaan päivään. Joskus saatan myös turvautua kortteihin kesken päivää, jos jokin asia mietityttää minua. Tällöin käytän yleensä kolmen kortin tulkintaa. Kolmen kortin tulkinnassa kortit voivat olla kolme yleistä viestiä asiaan, tai ne voidaan tulkita esim. näin:

1 - menneisyys, 2 - nykyisyys, 3 - tulevaisuus
1 - ongelma, 2 - syy, 3 - ratkaisu
1 - asiayhteys, 2 - mihin keskittyä, 3 - lopputulos
1 - missä olet nyt, 2 - mihin haluat, 3 - miten saada se

Kerran vuodessa teen isomman vuositulkinnan, jossa nostan pöydälle 15 korttia. Siinä on yksi viesti jokaiselle vuoden tulevalle kuukaudelle, sekä koko vuodelle tuleva teema, mistä päästää vuoden aikana irti ja mihin keskittyä, jotta pääsisin eteenpäin. Hyviä ajankohtia vuositulkinnalle on uusivuosi, oma syntymäpäivä tai huhtikuu, kun astrologinen vuosi alkaa oinaan merkistä.

Ennen korttien kanssa työskentelyä teen meditaation, jossa maadoitan energiani, yhdistyn taivasenergioihin ja taivaallisiin oppaisiin, siirrän egoni syrjään tieltä ja suojaan itseni ja energiani. Tämän teen aina omassa rauhassa ennen livelähetyksen tekoa, joten se ei näy teille, jotka lähetystä seuraatte. Laitan myös suitsukkeen palamaan ja puhdistan paikan energeettisesti aina ennen ja jälkeen korttienluentaa.

Säilytän korttini kauniissa mustassa paljettipussukassa, jossa on sisällä leopardivuori. Pussukassa minulla on sisällä myös heiluri, jota joskus käytän kyllä/ei-tyyppisissä tulkinnoissa sekä ruusukvartsikristalli. Aina täydenkuun aikaan vien kortit ja kristallit ulos kuunvaloon latautumaan täydenkuun energiasta. Musta väri suojaa korttien energiaa, ja pussukka edustaa minulle vahvaa feminiinistä tyylikkyyttä, joka sopii hyvin korttien energiaan. Otan kortit pois pussukasta aina vain luentaa varten enkä säilytä niitä ilman pussukkaa irrallaan.

Korttien nostamiseen liittyy aina myös niiden tulkinta, ja siinä seuraan tavallaan johdatusta, joka minulle siinä hetkessä tulee. Kortteja ja niiden viestejä voi tulkita eri tavoin, ja siksi tulkinta onkin tärkeä osa luentaa. Luennassa minulle nousee aina intuitiivisesti mieleen viesti, mikä korttiin siinä hetkessä liittyy. Olen oppinut luottamaan näihin viesteihin ja ilmaisemaan ne mahdollisimman puhtaasti sellaisina kuin ne tulevat ilman, että itse sensuroin viestiä.

Henkilökohtaisia tulkintoja tehdessäni valmistaudun aivan samalla tavalla, ja lisäksi pyydän saada välittää viestiä juuri tälle henkilölle. Joskus tulkittava itse kertoo, mikä on aihe, kysymys tai kysymykset, joihin hän haluaa tulkinnan saada. Joskus taas tulkinta tehdään hyvin yleisellä tasolla. Yleensä vastaukset eivät ole kyllä tai ei -tyyppisiä vastauksia, sillä meillä on lopulta vastuu omista päätöksistä itseltämme. Ennemminkin viestit ovat kannustavia, rohkaisevia ja rakkaudellisia, eivätkä koskaan käskyjä toimia tietyllä tavalla. Tulkinnat toimitan kirjallisesti kauniisti toteutettuna pdf-muodossa.

Siinä juuri onkin korttienluennan "taika". Kortit eivät vie vastuuta sinulta elämästäsi ja valinnoistasi. Kortteja ei pitäisi käyttää siihen, että antaa oman voimansa pois ja hakee turvaa ja tukea muilta antaen oman päätösvaltansa korttien varaan. Päinvastoin. Kortit ja tulkinnat antavat sinulle rakkaudellista kannustusta ja vahvistusta kulkea omaa tietäsi, pysyä rakkaudessa ja nähdä elämän monimuotoisuus. Ne muistuttaa meitä omasta jumalallisesta alkuperästämme ja ohjaavat meitä palaamaan aina kotiin, eli rakkauteen. Ne nimenomaan vahvistavat omaa voimaamme, eivät vie siitä pois.

Uskon, että se, että teen korttienluennan juuri tällä tavalla, on syy siihen, miksi saan niin paljon ihanaa palautetta luennoista ja miksi luennoistani on tullut niin suosittuja. Saan jatkuvasti palautetta siitä, miten tulkinnat osuvat juuri asian ytimeen ja kuinka niistä tuli juuri se viesti ja vahvistus tai näkökulma, mitä asiakas kaipasikin. Saamani palaute ilahduttaa minua joka kerta todella paljon ja innostaa entistä enemmän tekemään tulkintoja, sillä näen, miten paljon hyvää asiakkaat niistä itselleen saavat.

Mielestäni sinun ei oikeastaan edes tarvitse uskoa kortteihin tulkinnan tilataksesi, juuri tämän takia. Viesti on joka tapauksessa sinua kannustava ja rakkaudellinen, saat siitä tukea, kannustusta ja hyvää mieltä, ja silloin se tekee tehtävänsä vaikket uskoisikaan mihinkään yliluonnolliseen.

Jos sinä haluat itsellesi vahvistusta tai viestiä omaan tilanteeseesi, voit tilata minulta henkilökohtaisen kirjallisen tulkinnan itsellesi. Juuri tällä hetkellä minulla on tarjouksessa ystävänpäivän rakkaustulkinta. Käytän tulkinnassa apuna jumalatarkortteja, ja lisäksi kanavoin sinulle rakkaudellisia viestejä Venus ja Freya -jumalattarilta. Voit tilauksen yhteydessä kirjoittaa kysymyksesi (max 3 kpl) tai pyytää vain yleisen tulkinnan rakkauselämääsi liittyen. Saat tulkinnan kirjallisessa muodossa sähköpostiisi 1-3 päivän kuluessa. Tulkinnan tarjoushinta on vain 35 € (norm. 88 €) ja tarjous on voimassa 14.2.2020 asti. Voit tilata tulkinnan täältä.