Jumalatarolo

6 kuukauden tutkimusmatka syvälle itseesi, jonka aikana löydämme sinusta todellisen Jumalattaren. 

Nouse Jumalataroloosi ja ilmoittaudu heti tälle upealle ja ainutlaatuiselle kurssille!

 

Maksa edullisemmin kertamaksulla tai valitse osamaksu sinulle sopivan maksusuunnitelman mukaan. Maksaminen tapahtuu ehdottoman turvallisesti luotettavan ja tunnetun kansainvälisen maksunvälittäjä Stripen kautta suojattua yhteyttä käyttäen.

Liian usein me naiset elämme elämäämme muille unohtaen täysin omat tarpeemme. Kun tätä jatkuu kyllin kauan, me jopa menetämme yhteyden itseemme ja omiin tarpeisiimme. Herää kysymys:

Kuka minä olen?

Mitä minä haluan?

Tuntuuko sinusta siltä…

… että et arvosta itseäsi

… että löydät itsestäsi ja kehostasi vain vikoja

…että vaadit itseltäsi asioita, joita sinun on mahdotonta saavuttaa

…ettet pysty tuntemaan olevasi tyytyväinen itseesi

…että haet muilta hyväksyntää ja joustat yli omien rajojesi, jotta sinua ei hylättäisi

…että muiden huono käytös on sinun syytäsi

…että elämässäsi on liikaa ihmissuhdedraamaa

…että olet elänyt tyydyttääksesi muiden tarpeita ja olet kadottanut kosketuksen omiisi

…että elämällä on pakko olla enemmän tarjota kuin mitä nyt olet siltä saanut

…että sinussa on paljon potentiaalia, mutta et pääse siihen käsiksi

…että olet valmis nousemaan menneisyyden haamujen joukosta täyteen voimaasi naisena ja elämään onnellista, täyspainoista elämää hyväksyen itsesi täysin omassa naisellisessa voimassasi?

Mitä, jos näiden kysymysten sijaan kysyisitkin itseltäsi:

Miltä tuntuu elää elämääni omassa voimassani naisena?

Minulla on sille nimi:

Jumalatarolo on puolen vuoden matka syvälle sinuun itseesi. Tämän matkan aikana otat perusteellisesti kaikki kolme askelta matkallasi unelmaelämääsi Jumalatarolossa. Kohtaat menneisyytesi, päästät irti, annat anteeksi.  Voimaudut. Tutustut itseesi syvemmin kuin koskaan. Opit rakastamaan itseäsi ja omaa kehoasi. Alat pitää itsestäsi hyvää huolta. Saat uusia voimavaroja. Muutat energiasi ja alat vetää puoleesi positiivisia kokemuksia ja ihmisiä. Löydät oman naisellisuutesi. Vedät rajat elämääsi. Luovut hylkäämisen pelosta. Alat elää rakkaudessa pelon sijaan. Vapautat väärät uskomukset itsestäsi. Muutat omat ajatuksesi ja sitä kautta koko elämäsi positiivisemmaksi. Otat vastuun omasta elämästäsi uudella tavalla. Astut omaan voimaasi naisena. Elät jumalatarolossa.

Miten minä astuin Jumalataroloon:

 Lähtökohta:

  •  Luulin olevani muita huonompi
  • Omat negatiiviset uskomukseni vaikuttivat koko elämääni, ja ratkaisuihini: tyydyin huonoon koska en uskonut ansaitsevani ja voivani saada mitään kovin hyvää
  • Surua, draamaa, epäonnistumisia, huonoja ihmissuhteita, kehovihaa
Käännekohta:
  • Ymmärsin oman vastuuni ja ajatusteni merkityksen elämässäni ja kokemuksissani
  • Omien skeemojen kyseenalaistaminen ja korvaaminen positiivisella
  • Tein valtavan määrän työtä itseni kanssa, koulutin itseäni ja etsin ratkaisuja monista eri lähteistä
  • Otin elämäni omiin käsiini, vapauduin uhriajattelusta ja puhdistin energian itsessäni ja elämässäni
Lopputulos yllätti minut niin suuresti positiivisuudellaan, että haluan jakaa tämän tiedon kaikkien naisten kanssa jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa kuin minä aikanani
Heidi Niemi

Tämä on sinulle, joka…

…et enää halua antaa menneisyyden estää sinua elämästä hyvää, täysipainoista ja harmoonista elämää

…haluat tutustua itseesi ja oppia rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet

…olet jatkuvasti vaan antanut muille saamatta itse tarpeeksi vastineeksi

…haluat löytää oman ihanan tapasi olla nainen

…haluat voimautua naisena ja löytää oman sisäisen voimasi

Miltä Jumalatarolo tuntuu?

Kuvittele, miltä tuntuu, kun olet flow’ssa:

Kun tunnet olevasi kaunis, rakastat itseäsi, kaikki sujuu kuin itsestään, ympärillä on hyviä ihmisiä, asiat tuntuu kivoilta, rakastat elämääsi, tunnet yhteyden itseesi ja seksuaalienergiaasi, tunnet olosi haluttavaksi ja onnelliseksi kuin oikea jumalatar!

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Jumalatarolo on 6 kuukauden mittainen verkkokurssi, joka koostuu kuudesta moduulista. Jokainen moduuli on oma itsenäinen kokonaisuutensa, mutta ne on suunniteltu tarkasti oikeaan järjestykseen tukemaan toinen toistaan. Jokaisessa moduulissa on tuhdisti asiaa: luentoja, työkirjoja, tehtäviä ja meditaatioita.

6 kuukautta , 6 moduulia

FB-ryhmä

Meidän kursseillamme on aina upea yhteishenki naisten kesken. Meille hakeutuu naisia, jotka jaksavat kannustaa ja nostaa toisia naisia ylös sen sijaan että painaisivat heitä alas. Et ole tällä kurssilla yksin, vaan pääset mukaan huikeaan Jumalatarolo-Facebook-ryhmään. Ryhmässä tapaat muita samaa matkaa kulkevia jumalattaria. Saat ja voit antaa vertaistukea, kannustusta, vaihtaa ajatuksia ja saat uusia samanhenkisiä ystäviä. Myös kerran kuussa tapahtuvat livelähetyksemme tapahtuvat omassa ryhmässämme.

Ssisältö ja yhteisarvo

 
Kurssi (6 modulia) (arvo 1464 €) 
+ bonukset (arvo 447,40 €) 
+ FB-ryhmä ja live-luennot (arvo 411,60 €)
+ elinikäinen pääsy opetusmateriaaleihin ja uusille Jumalatarolo-kursseille (arvo mittaamaton)

Arvo yhteensä 2323 €

 

Sinun hintasi:

Kertamaksuna 788 €

TAI

Osamaksuna 6 X 148 €/kk

TAI

Osamaksuna 12 x 88 €/kk

Säästö: Jopa 1535 €

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa kurssin yhdessä erässä ja säästää enemmän rahaa, tai jakaa maksun 6 kuukauden ajalle pienemmiksi panostuksiksi itseesi.

Maksu tapahtuu suojatussa yhteydessä turvallisesti ja helposti. tarvitset vain maksukortin, joko pankki-, luotto- tai electron-kortin.

Mikäli valitset osamaksun, summa veloitetaan tililtäsi joka kuukausi aina samana päivänä automaattisesti, yhteensä 6 erää.

Mitä asiakkaani kertovat

Nainen, nyt on sinun vuorosi loistaa!

Sinä ansaitset saada elää hyvää elämää naisena. Sinä ansaitset saada myös itse hyvää ainaisen antamisen vastapainoksi. Sinun perheesi ansaitsee saada sinut hyvinvoivana upeana naisena. Nyt on tullut sinun vuorosi nousta omaan voimaasi naisena.

Kuka minä olen?

Olen Heidi, Jumalatarolon ylipapitar. Elämäntehtäväni on voimauttaa naisia ja auttaa heitä näkemään oma kauneutensa. Teen tätä niin valokuvauksen, meikkauksen, kampausten, stailausten kuin henkisen puolen valmennusten keinoin.

Olen kouluttautunut vaatetussuunnittelijaksi, ja lisäksi opiskellut Helsingin yliopistossa taidehistoriaa ja sosiaalipsykologiaa. Opintoni ja elämänkokemukseni muodostavat mitä parhaimman pohjan kauneuden luomiselle jokaisen naisen elämään joka sen on valmis vastaanottamaan.

Näiden vuosien ajan sadat naiset ovat löytäneet runsaasti itsevarmuutta ja uusia ajatusmalleja kursseiltani ja kuvauksistani. Osalle se on tuonut hyvää mieltä, toisille kokemukset ovat olleen käänteentekeviä ja muuttaneet elämän suunnan kokonaan parempaan. Minun tehtäväni on herätellä naisia näkemään oma upeutensa ja se kauneus, joka meissä kaikissa on.

Kysymyksiä ja vastauksia:

 

Miten opinnot tapahtuvat?

Kyseessä on 6 kuukauden verkkokurssi: voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa.

Miten opetus tapahtuu?

Jokainen moduuli on tuhti paketti tietoa omasta aihealueestaan: videoluentoja, workbookeja, harjoituksia, visualisointeja, meditaatioita. Kaikki on omalla suljetulla kurssisivustollamme netissä, johon saat tunnukset ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset niihin käsiksi koneellasi, kännykälläsi ja tabletillasi milloin ja mistä vaan. Yhteisessä suljetussa FB-ryhmässämme on kerran kuukaudessa livenä kysymyksiä ja vastauksia –tapaaminen, jossa puhun kunkin moduulin teemasta ja voit saada kysymyksiisi vastauksia. FB-ryhmässämme pääset myös tutustumaan jumalatarkollegoihisi ja saat sisaruksellista tukea minulta ja muilta kurssilaisilta

Kuinka paljon tämä vaatii minulta aikaa?

Se kuinka paljon käytät aikaa tähän on itsestäsi ja resursseistasi kiinni. Kyse ei ole mistään kokopäiväkoulutuksesta joka vie sinulta koko päivän aikaa. Tässä opetetaan uusia tapoja ajatella ja toimia ja tuoda uusia malleja omaan jokapäiväiseen elämääsi. Tässä harjoitellaan myös ajan ottamista itseäsi varten. Kurssi sopii hyvin sinun tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi, kunhan olet valmis tekemään edes pienen muutoksen ajankäytössäsi ja annat aikaa myös itsellesi joka viikko. Mitä aktiivisempi olet, sitä nopeammin saat tuloksia.

Kyllä, haluan mukaan!

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
%d bloggaajaa tykkää tästä: