La Donna Divina! Jumalatarten kurssi Italiassa 4.-9.5.20

La Donna Divina! Jumalatarten kurssi Italiassa 4.-9.5.20

Jumalainen nainen!

Miltä kuulostaisi Jumalatarten kurssi Venuksen mailla Italiassa, Toscanan Firenzessä? Yhteensä kuusi päivää, joiden aikana voit nauttia elämästä, iloita omasta jumalallisesta naiseudestasi, oppia tuomaan sitä rohkeasti esiin sisäisesti ja ulkoisesti ja alkaa manifestoimaan kaikkea hyvää elämääsi sydämesi kautta naiseuden voimallasi?

Nyt se on mahdollista! Kutsumme sinut mukaan Jumalatarolon omalle hurmaavalle La Donna Divina -kurssille!

Tämä ei ole mikä tahansa kurssi. Tämä on matka sisälle sinuun itseesi. Sisäinen matka, jolla rakastut itseesi vähän syvemmin ja opit pitämään huolta itsestäsi. Löydät omat tapasi olla naisellinen, omat parhaat puolesi naisena ja yhdistyt syvällisesti omaan feminiinienergiaasi. Matka, jonka aikana voit keskittyä täysin omaan sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiisi, ja saat siihen hyviä ohjeita ja apua eri näkökulmista. Omalla feminiinienergiallasi alat manifestoida elämääsi sydämesi toiveita ja alat nähdä niiden materialisoituva elämääsi.

Kurssin ohjelmassa on:

 • Aamun ja illan yhteismeditaatiot
 • Luentoja ja keskustelua: Löydä oma tapasi olla naisellinen ja rakastu omaan ulkonäköösi.
  Uskalla vihdoin luopua hyvinvointiasi rajoittavista vääristä uskomuksista oman ulkonäkösi suhteen ja nouse omaan upeaan naisellisuuteesi, jossa tunnet olosi todelliseksi Jumalattareksi.
 • Kauneuden Jumalatar Venuksen kauneudenhoitoseremonia
  Pieni hemmotteluhetki itsellesi: teemme yhdessä seremoniallisen Jumalattaren kasvohoidon itsellemme kosmetologin ja kouluttajan ohjauksessa Monteil Paris-tuotteilla.
 • Kaunistautumishetki Venuksen tyyliin
  Opi tekemään itsellesi säteilevä ehostus, joka tuo esiin kauneutesi salat sekä helppo mutta näyttävä kampaus, joka kruunaa kokonaisuuden.
 • Retkiä lähistölle
  Mm. Ilta kaupungilla ja vierailu viinitilalla
 • Täysikuun manifestointiseremonia 7.5.
 • Jumalatarkuvaus
  Kurssi huipentuu Jumalatarkuvaukseen. Saat muistoksi itsellesi jumalatarkuvan, jossa olet täydessä loistossasi juuri se Jumalatar, joka oikeasti olet, Toscanan upeissa maisemissa kuvattuna. Kuva toimitetaan suuriresoluutioisena digitiedostona, josta voit teettää itsellesi tulosteita.
 • Kurssiin kuuluu kehoa ja mieltä hellivä aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat italialaiseen tyyliin sekä yhteismajoitus. Halutessasi voit varata oman majoituksen omakustanteisesti Firenzestä.
 • LISÄKSI HENKILOKOHTAINEN OHELMA:
 • Henkilökohtainen naisellisuusvalmennus Heidin kanssa (1 h)
 • Oman ihotyypin mukainen kasvohoito kosmetologi ja kouluttaja Ansun toimesta Monteil Paris -tuotteilla

Kurssille on rajoitettu määrä paikkoja vapaana! Täytä siis tietosi alle ja saat lisätietoja suoraan sähköpostiisi. Lomakkeen täyttö ei ole sitova ilmoittautuminen. Sen täyttämällä varmistat, että saat ensimmäisten joukossa tiedon kurssin yksityiskohdista, jonka jälkeen voit tehdä osallistumispäätöksen.


Kyllä! Haluan lisätietoa kurssista sähköpostiini!

* pakollinen tietoAnnan luvan lähettää minulle tietoa La Femme Divina -kurssista:


Voit perua viestien vastaanottamisen milloin tahansa klikkaamalla viestien lopussa olevaa Peru uutiskirjeen tilaus - linkkiä. Emme koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille. Tarkan tietosuojarekisterin löydät nettisivuiltamme.

Käytössämme on Mailchimp uutiskirjepalvelu. Lue lisää Mailchimpin tietosuojakäytännöstä englanniksi täältä.


Kurssilla kouluttajina toimivat:

Heidi Niemi

Heidi on Jumalatarolon omistaja ja naisellisen tyylin asiantuntija. Heidi puhuu oman itsensä rakastamisen ja itsestä huolehtimisen puolesta. Valokuvaajana, vaatetussuunnittelijana ja stylistinä Heidi tuo jokaisesta naisesta parhaat puolet esiin meikin, kampauksen ja poseerausten avulla.

Ansu Malinen

Ansu on kouluttaja, SKY kosmetologi eat ja parturi-kampaaja. Hän on kosmetiikka-alan ammattituotteiden maahantuoja ja asiantuntijamme ihonhoidossa.

Olet siis hyvissä käsissä - tämä rautainen tiimi auttaa sinua nousemaan täyteen potentiaaliisi naisena!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: