Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Tervetuloa asiakkaaksemme verkkokauppaamme! Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme.

Myyjä:
Coco de Noir T:mi
2775022-3
Firenze

Maksutavat

Korttimaksu

Voit maksaa verkkopankissamme pankki- tai luottokortilla sekä electron-kortilla. Yhteys on suojattu, eikä meille tallennu korttisi tietoja. Maksupalvelun tarjoaa Stripe.

Tilisiirto

Jos haluat maksaa ostoksesi tilisiirrolla, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ja ilmoita tuotteet jotka haluat tilata, niiden määrä, haluamasi toimitustapa sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetämme Sinulle tilisiirron jolla voit maksaa tilauksesi. Tilaus toimitetaan ilmoittamaasi soitteeseen kun suoritus näkyy tilillämme.

Toimitustavat

Matkahuolto

Paketti toimitetaan toimitusosoitettasi lähimpänä sijaitsevaan Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Toimituskulut

Paketti Suomeen 5,90 e

Toimitusaika

Kun tilauksesi saapuu, varmistamme sinulle tilauksen toimitusajan. Osat tuotteista valmistetaan tai tilataan valmistajalta tilauksen saavuttua, mutta suurin osa  meiltä löytyy heti varastosta.

Varastossa olevat tuotteet toimittamaan kuljetukseen tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme.

Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus- ja peruutusehdot

Joskus käy niin, että tilaamasi tuote ei jostain syystä olekaan sopiva. Jos näin käy, voit vaihtaa tuotteen toiseen tai palauttaa sen meille. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen heidi@jumalatarolo.fi. Kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen vaihtaa tai palauttaa. Vaihtotilanteessa kerrothan myös mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa, niin voimme jo varata sen Sinulle valmiiksi. Lähetämme Sinulle sähköpostilla ohjeet palautusta varten sekä palautusnumeron. Merkitse palautusnumero tilauksen mukana tulevaan lomakkeeseen ja palauta se tuotteiden mukana saamiesi ohjeiden mukaan. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: lahjakortit, alushousut, alushameet (myös tyllihameet), tasselit, bodyt, sukkahousut, -sukat, meikit, kauneudenhoitotuotteet, kirjat, lehdet, kortit ja magneetit.

Huomioithan, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Riippulappujen on oltava paikoillaan palautettaessa ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Siinä ei saa olla hajuveden tuoksua, deodorantin jälkiä eikä tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä. Lähetämme tästä tiedon Sinulle myös sähköpostilla.

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi toimituskulut loppusummasta vähennettynä. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tuotteen vaihtaminen uuteen tuotteeseen, toiseen kokoon tai lahjakorttiin on ilmaista, eli tuotevaihdoista ei vähennetä toimituskuluja.

Jos pakettia ei ole noudettu  ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen.

Kursseille, kuvauksiin ja workshopeihin ilmoittautuminen on aina sitovaa. Tämä koskee myös lahjakortin ostoa. Sitovan kurssivarauksen katsotaan syntyneen kun ostat tuotteen verkkokaupastamme tai varaat paikan sähköpostitse niin että hyväksyt ehdottamamme ajan ja ilmoitat yhteystietosi laskua varten.  Ajankohtaa voi vaihtaa kanssamme erikseen sopimalla etukäteen. Kuvauslahjakortin summan voit käyttää myös minkä tahansa muun tuotteen maksamiseen. Lahjakortista ei palauteta rahaa, ja se on käytettävä kerralla kokonaisuudessaan.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti lähetyspalvelu huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut  kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Rekisteriseloste

Keräämme asikkaiden antamat tiedot asiakasrekisteriin, jossa niitä säilytetään suojassa ulkopuolisilta tahoilta. Tietoja ei luovuteta eikä myydä kolmansille tahoille eikä niitä käytetä mihinkään muuhun kuin tilausten toimitusta, tilaushistoriaa ja asiakkaan kontaktointia tilauksiin liittyvissä asioissa varten. Tietoihin on pääsy ainoastaan henkilökunnallamme.

Rekisteröitymällä verkkokauppaamme et saa meiltä automaattisesti markkinointia esim. sähköpostiisi. Voit tilata erikseen sivuiltamme uutuuskirjeen, niin saat tuoreita ideoita sähköpostiisi. Voit tilata uutiskirjeen myös ostosi yhteydessä lisäämällä raksin ruutuun tietoja antaessasi.

Uutiskirjeen tilaajana tallennamme seuraavat tietosi: nimi ja sähköpostiosoite.

Tilauksen ja sivuillemme rekisteröinnin yhteydessä tallennamme seuraavat tietosi: nimi, laskutus- ja toimitusosoite, sähköposti, puhelinnumero, tilatut tuotteet, toimitustapa, viimeisin kirjautumisajankohta, rekisteröitymisajankohta.

Voit milloin tahansa pyytää saada nähdä sinusta rekisterissä olevat tiedot nähtäväksesi. Toimitamme tiedot kuukauden sisällä pyynnöstäsi.

Rekisteriä pitää Coco de Noir t:mi.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta heidi@jumalatarolo.fi,

Kiitos että olet meidän asiakas, olet suuresti arvostettu ja rakastettu Jumalatarolossa!

xxx Heidi Niemi

%d bloggaajaa tykkää tästä: