3 askelta astuaksesi omaan voimaasi naisena

Käsi sydämellä, voitko niin hyvin kuin haluaisit? Viihdytkö omassa kehossasi? Pidätkö itsestäsi yhtä hyvää huolta kuin läheisistäsi? Tunnetko olosi viehättäväksi ja naiselliseksi? Elätkö omassa voimassasi, itseäsi rakastaen?

Jos tunnet pienen piston sydämessäsi ja tunnet, että joku yllä mainitsemistani asioista voisi olla paremmin elämässäsi, tämä webinaari on sinulle suunniteltu.

Ymmärrän sinua. Arjen keskelle on helpoo hukata itsensä ja menettää tuntuma omiin tarpeisiinsa. On helppoa elää muita varten, lapsia, miestä, työnantajaa, asiakkaita, ja kääntää huomio pois itsestäsi. Mutta jossain sisälläsi ääni sanoo, että elämässä on muutakin kuin suorittaminen ja selviytyminen. Ehkä se kuiskaa, tai jo huutaa: milloin on minun vuoroni?

Sinun vuorosi on nyt, tässä hetkessä. 7.3. Klo 20 järjestän webinaarin, jossa kerron sinulle 3 tärkeää askelta, jotka ottamalla sinäkin pääset astumaan omaan voimaasi naisena. Elämään, jossa viihdyt itsesi kanssa, omassa kehossasi, itsestäsi huolehtien ja hyvää oloa hehkuen.

Kun elät täydessä voimassasi, olet vapaa menneisyyden kuormasta ja olet itse elämäsi ohjaksissa. Et ole uhri, vaan aktiivinen toimija omassa elämässäsi ja ohjaat sitä haluamaasi suuntaan. Viihdyt kehossasi, tiedät mitä haluat ja olet syvällisesti kosketuksessa omaan itseesi. Ja kun sinä voit hyvin, myös kaikki ympärilläsi voivat hyvin.

Kuulostaako siltä, mitä elämääsi kaipaat? Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin tällä lomakkeella:

Ilmoittaudu mukaan webinaariin antamalla tietosi:

* Pakollinen tieto%d bloggaajaa tykkää tästä: